Hej, jeg hedder Evely

Jeg er født den 4. august 1972, er mor til Paula og Lukas og lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper.

Jeg har gået vejen ud af stress, smerter, støj i mine relationer og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls Design, og jeg brænder for at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.  

Jeg bruger numerologien og Human Design til at afkode dit Sjæls Design, og din krop som kanal til at fremkalde din Sjæls Magi, så du kan udleve dit bidrag.


Den krøllede kropolog

Det meste af mit liv, har jeg prøvet at være en anden end mig, 

Jeg forsøgte at passe ind i de kollektive standarder, og det kostede mig dyrt: Mere end 20 år med spiseforstyrrelse, stress, smerter og andre ubalancer og såkaldt diffuse og uforklarlige symptomer....

Men så opdagede jeg at årsagen til alle mine trængsler var, at jeg havde forladt mig selv, og at den virkelige healing lå i at genfinde dén version af mig, jeg er designet til at være.

Mig i hele min palette af krøllet skaberkraft, indre visdom, min særlige afkodning af numerologi, spiritualitet & kroppens sprog, min multi passionerede og skæve tilgang til livet, ord og udtryk hang til farver, spraglethed, variation og mit følsomme gemyt. 

Jeg har mange uddannelser bag mig, men mit vigtigste værktøj til at skabe dyb tranformation for mig selv og andre er dén vej, jeg har gået og fortsat går hver eneste dag på min Sjæls fremkaldelsesrejse.

Den faglige baggrund 

 • Certificeret Essensvejleder hos Alberte Toft, 2019
 • Certificeret numerolog hos Alberthe Toft, 2018
 • Body Master fra Nomi Correli, juni 2015
 • Forfatter til bogen ‘Sund indefra – Sådan’, september 2013
 • Kraniosakralterapeut fra Bodyhelp, 2013
 • Velværemassør fra At Work, 2011
 • Kost- og sundhedscoach fra ProAcademy, 2010
 • Certificeret Pilates instruktør fra Fitness Consulting ved Bettina Borg, 2008
 • Koordinator, kommunikationsmedarbejder & konsulent, KU 2001- 2011
 • Master of Language Administration fra CBS, 2005
 • Bachelor i Erhvervssprog (spansk og engelsk) fra CBS, 1995
 • Har boet, studeret og arbejdet i Spanien

GRATIS COMMUNITY

Join mit gratis Soulpreneur Living Business Community for kvinder, der søger inspiration til at udleve dét bidrag, de er designet til.

AFKLARENDE SNAK

Book en gratis afklarende snak med mig, hvis du føler dig kaldet til at få min hjælp men er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.

LETS CONNECT

Mød mig på min Facebook side Soulpreneur Living, når jeg med jævne mellemrum går live med løst og fast om livet som Soulpreneur.

“Jeg har svært ved at sætte præcise ord på, hvad Evely gør, men det virker!
Uanset hvad jeg kommer med, så spotter hun straks, hvad det i virkeligheden handler om.
Hun er utrolig omsorgsfuld og ærlig, og kombinationen af de to ting gør, at det bliver let at åbne op og lande et nyt sted.
Den måde Evely kombinerer krop og Sjæl på er meget unik, og det efterfølgende resultat taler for sig selv: Jeg reagerer helt anderledes i de situationer, som før var mine svagheder, jeg står stærkere i mig selv og jeg kan mærke mig selv, mine ønsker og længsler meget bedre – og kan begynde at handle på dem.
Det er virkelig vildt!”
_

DANSER, UNDERVISER & COACH ISABELLE RODRIGUEZ, WWW.ISABELLERODRIGUEZ.DK