Hej, jeg hedder Evely….

Det har jeg ikke altid gjort, men det betyder ikke, at du skal skifte navn eller noget som helst andet, som ikke føles sandt for DIG, hvor end du er i din proces.

Jeg er født den 4. august 1972, og ud over at være mig i al min spraglede krøllethed, er jeg mor til Paula og Lukas fra 2005 og 2008 og lykkeligt gift med min ungdoms helt, Jesper.  Vi bor i Ølstykke, og her ser du mig udenfor Karma Hytten min.

Jeg elsker transformation og udvikling indefra og ud på alle planer af mit liv, men mest af alt elsker jeg at lyse vejen for, at du kan skabe præcis dét liv, du designet til.


Den krøllede kropolog

Det meste af mit liv, har jeg prøvet at være en anden end mig, 

Jeg forsøgte at passe ind i de kollektive standarder, og det kostede mig dyrt: Mere end 20 år med spiseforstyrrelse, stress, smerter og andre ubalancer og såkaldt diffuse og uforklarlige symptomer....

Men så opdagede jeg at årsagen til alle mine trængsler var, at jeg havde forladt mig selv.... og at healingen lå i at genfinde dén version af mig, jeg er designet til at være.

Mig i hele min palette af kreativ køllethed, uforklarlig indre visdom, min visuelle og lavpraktiske tilgang til numerologi, spiritualitet & kroppens sprog, min evne til at afkode det usagte og ugjorte, mine store impulsive armbevægelser, mange ord og skæve udtryk, hang til farver, spraglethed, variation og mit følsomme gemyt. 

Jeg har mange uddannelser bag mig, men mit vigtigste værktøj til at skabe dyb tranformation for mig selv og andre er dén vej, jeg har gået og fortsat går hver eneste dag på min Sjæls fremkaldelsesrejse.

Den faglige baggrund 

 • Certificeret Essensvejleder hos Alberte Toft, 2019
 • Certificeret numerolog hos Alberthe Toft, 2018
 • Body Master fra Nomi Correli, juni 2015
 • Forfatter til bogen ‘Sund indefra – Sådan’, september 2013
 • Kraniosakralterapeut fra Bodyhelp, 2013
 • Velværemassør fra At Work, 2011
 • Kost- og sundhedscoach fra ProAcademy, 2010
 • Certificeret Pilates instruktør fra Fitness Consulting ved Bettina Borg, 2008
 • Koordinator, kommunikationsmedarbejder & konsulent, KU 2001- 2011
 • Master of Language Administration fra CBS, 2005
 • Bachelor i Erhvervssprog (spansk og engelsk) fra CBS, 1995
 • Har boet, studeret og arbejdet i Spanien

GRATIS COMMUNITY

Jeg har skabt et gratis frekvens fællesskab for kvindelige Soulpreneurs, der søger inspiration til at skabe det liv, de er designet til, og du er inviteret.

AFKLARENDE SNAK

Du er velkommen til en gratis afklarende snak med mig, hvis du føler dig kaldet til at få min hjælp men er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.

FACEBOOK

Jeg elsker at connecte med andre på samme frekvens og rejse som mig, og du kan blot pippe mig en PM, hvis du møder mig på FB og føler dig kaldet....

“Jeg har svært ved at sætte præcise ord på, hvad Evely gør, men det virker!
Uanset hvad jeg kommer med, så spotter hun straks, hvad det i virkeligheden handler om.
Hun er utrolig omsorgsfuld og ærlig, og kombinationen af de to ting gør, at det bliver let at åbne op og lande et nyt sted.
Den måde Evely kombinerer krop og Sjæl på er meget unik, og det efterfølgende resultat taler for sig selv: Jeg reagerer helt anderledes i de situationer, som før var mine svagheder, jeg står stærkere i mig selv og jeg kan mærke mig selv, mine ønsker og længsler meget bedre – og kan begynde at handle på dem.
Det er virkelig vildt!”
_

DANSER, UNDERVISER & COACH ISABELLE RODRIGUEZ, WWW.ISABELLERODRIGUEZ.DK