Hej, og velkommen til!

Jeg hedder Evely, jeg er født den 4. august 1972, er mor til Paula & Lukas, lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper og bosiddende i Ølstykke, hvorfra jeg driver min forretning fra Karma Hytten i baghaven, når jeg ikke hænger ud ved vandet, på Villa Fjordhøj eller min Soul City Barcelona.

Jeg har gået vejen ud af stress, smerter, støj i mine relationer og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls Design, og jeg brænder for at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.  

Jeg bruger numerologien og Human Design til at afkode dit Design, og kroppen til at aktivere din Sjæls Magi, så du kan skabe dét liv, du er designet til.


Den krøllede kropolog

Det meste af mit liv, har jeg prøvet at være alle andre end mig, 

Jeg forsøgte at passe ind i de kollektive standarder, og det kostede mig dyrt: Mere end 20 år med spiseforstyrrelse, stress, smerter og andre ubalancer og såkaldt diffuse og uforklarlige symptomer....

Men så opdagede jeg at årsagen til alle mine trængsler var, at jeg havde forladt mig selv, og at den virkelige healing lå i at gen-aktivere dén version af mig, jeg er designet til at være.

I hele min palette af krøllethed, spraglethed, Ole Opfinderhed, min Manifesting Generator multi passionerethed, min numerologiske Uranus prægede Essens og ikke mindst super hurtige intuition, som jeg ind imellem selv har svært ved at følge med.

Jeg har mange uddannelser bag mig, men mit vigtigste værktøj til at skabe dyb tranformation for mig selv og andre er dén vej, jeg har gået og fortsat går hver eneste dag på min Sjæls fremkaldelsesrejse.

Den faglige baggrund 

 • Certificeret Essensvejleder hos Alberte Toft, 2019
 • Certificeret numerolog hos Alberthe Toft, 2018
 • Body Master fra Nomi Correli, juni 2015
 • Forfatter til bogen ‘Sund indefra – Sådan’, september 2013
 • Kraniosakralterapeut fra Bodyhelp, 2013
 • Velværemassør fra At Work, 2011
 • Kost- og sundhedscoach fra ProAcademy, 2010
 • Certificeret Pilates instruktør fra Fitness Consulting ved Bettina Borg, 2008
 • Koordinator, kommunikationsmedarbejder & konsulent, KU 2001- 2011
 • Master of Language Administration fra CBS, 2005
 • Bachelor i Erhvervssprog (spansk og engelsk) fra CBS, 1995
 • Har boet, studeret og arbejdet i Spanien

MØD MIG PÅ YOUTUBE

Min YouTube kanal er i sin spæde opstart, men hvis du abonnerer på mig, får du en notifikation, når der er nyt til dig fra mig.

MØD MIG PÅ FB

På min FB side kan du blandt andet følge med i mine små live energi updates og blive inviteret til mine Måne Healinger og andre events.

MØD MIG PÅ INSTA

På min Insta side kan du blandt andet følge med i min - og blive inspireret til din egen måde at skabe dét liv, du er designet til.

“Jeg har svært ved at sætte præcise ord på, hvad Evely gør, men det virker!
Uanset hvad jeg kommer med, så spotter hun straks, hvad det i virkeligheden handler om.
Hun er utrolig omsorgsfuld og ærlig, og kombinationen af de to ting gør, at det bliver let at åbne op og lande et nyt sted.
Den måde Evely kombinerer krop og Sjæl på er meget unik, og det efterfølgende resultat taler for sig selv: Jeg reagerer helt anderledes i de situationer, som før var mine svagheder, jeg står stærkere i mig selv og jeg kan mærke mig selv, mine ønsker og længsler meget bedre – og kan begynde at handle på dem.
Det er virkelig vildt!”
_

DANSER, UNDERVISER & COACH ISABELLE RODRIGUEZ, WWW.ISABELLERODRIGUEZ.DK