UNFOLD YOUR MAGIC SESSIONEN


Få aktiveret din Sjæls Magi og klarhed på dit næste step til at skabe dét liv, du er designet til.


Smukke Sjæl!

Hvor er det bare fantastisk, at du føler dig kaldet til at få sat spot på din Sjæls Magi og tage næste step til at skabe dét liv, du er designet til
- i PRAKSIS....

På denne session skal vi nemlig ind og have din Sjæl i tale, så hun kan bekræfte dig i dét, du allerede godt ved inderst inde og guide dig til klarhed på dit næste/dine næste step(s) til at udleve dit helt unikke og magiske Design.

SESSIONEN ER FOR DIG, DER:

♡ 'Ved det hele', kender dig selv til hudløshed og måske allerede er blevet 'læst' via Human Design, Håndaflæsning, Numerologien, Astrologien eller noget helt 5., men endnu ikke har knækket koden til at udleve det i praksis

♡ Føler dig uinspireret, forvirret eller i tvivl om dit næste step til at udleve dén version af dig, du kan mærke banker på for at blive sat fri

♡ Er blokeret på at handle på din Sjæls kalden, dine ideer, hints eller downloads

♡ Sidder fast i dit liv, din forretning eller dine relationer og er klar til at justere noget inden i dig for at komme tilbage i flow

♡ Står på en skillevej, er kommet på afveje eller bare savner retning eller klarhed på din videre livsvej


Jeg sætter Spot på din Sjæls Magi via numerologien og Human Design og hjælper dig med at aktivere den via din fysiske krop, så du kan MÆRKE hvad du skal handle på for at udleve dén version af dig, du er designet til.

Efter sessionen vil du mærke fornyet energi og tillid til dig selv og din evne til at skabe præcis dét liv, der passer til DIG og du vil have klarhed på dit næste step!

FEEDBACK PÅ MINE SESSIONER


Una fik et energetisk boblebad:

"Det var som et boblebad for min sjæl at blive set og mødt på denne meget kærlige og ærlige måde.
Jeg har altid troet jeg skulle regne det hele ud først, men dén historie fjernede Evely nærmest med et fingerknips, og nu er jeg begyndt at leve meget mere i flow og tør gøre det som føles rigtigt indefra, lige nu og her.
Evely får den varmeste anbefaling herfra.
Hun kan virkelig tune sig ind på essensen af dig, og hun rammer spot hver gang.

Pipilotta fik vækket sin Sjæl til live:

"Det vil jeg absolut anbefale dig. Det er vildt godt og meget forløsende....
Tak for dig, Evely! Du gjorde en kæmpe forskel i dag. Du fik åbnet mine øjne og vækket mig og min Sjæl til live...."

Marie fik et skub i sin udvikling:

"Tusind tak, Elenor, du har virkelig givet mig et skub i min udvikling. Alting føles lettere og mindre kompliceret efter vores session".

PRAKTISK & SÅDAN BOOKER DU DIN SESSION


Sessionen foregår online og varer ca. 60 minutter.

I forbindelse med din booking får du mulighed for at booke tid til din session online via mit booking system, inden du betaler.


Jeg glæder mig til at løfte dig kærligt videre på din unikke Sjæls vej!

Love & Light
Evely

Sjæls Vejleder & Body Master

EVELY JOELLE


Mit navn er Evely, jeg er født den 4. august 1972, er mor til Paula og Lukas og lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper.

Jeg har gået vejen ud af stress, smerter, støj i mine relationer og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls Design, og jeg brænder for at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.  

Jeg bruger numerologien og Human Design til at afkode dit Design, og kroppen til at aktivere din Sjæls Magi, så du kan skabe dét liv, du er designet til.