SOULPRENEUR LIVING RETREAT

Transformerende retreat i kærligt no filter kvinde selskab og magiske rammer ved vandet i Skælskør


TILMELDINGEN ER ÅBEN 16-17/5 FOR KUN 3 DELTAGERE

KALDER DIN KROP PÅ OPMÆRKSOMHED?


Smukke Sjæl, tak for at tune ind!

Jeg har skabt dét retreat til dig, som jeg selv cravede, da jeg opdagede at jeg var nødt til at trække mig fra hverdagens trummerum for at connecte indad og MÆRKE mig selv som dén jeg er og ikke som min hverdagspilot havde fået for vane at gøre mig til.....

Siden 2015 har jeg afholdt over 20 retreats på magiske Villa Fjordhøj, som jeg i min søgen efter et sted til mine retreats, straks tabte mit hjerte til.

Rigtig mange af mine deltagere vender tilbage igen og igen, og nogle har igennem tiden ramt deres 4., 5. og sågar 6. retreat med mig, selv om jeg har justeret mine retreats i tråd med min egen Sjæls fremkaldelses rejse igennem årene og blandt andet også har tilpasset dem under det sidste års tid med Corona.

Personligt kan jeg slet ikke undvære mine retreats, og nu er det altså tid igen, og du er inviteret.

SOM 1 AF KUN 3 DELTAGERE PÅ DETTE RETREAT FÅR DU:

  • En unik mulighed for at re-connecte med dig selv og dykke et spadestik dybere i din personlige udvikling i magiske rammer ved vandet
  • Personligt guidet Soulates undervisning af mig, Evely, tilpasset præcis dit Sjæls Design og dine individuelle behov
  • Min close up 1:1 mentoring i at folde dig ud i dit unikke Sjæls Design og heale hvad der står i vejen for at du gør det i praksis
  • Et vibrationelt løft med Soul connection, lækre snacks og måltider skabt på friske råvarer og kærlighed, Elverbad & bobler og adgang til fjorddyb i opløftende selskab med mig og 2 andre ladies

PROGRAM FOR RETREATET


DAG 1

15:00 - 15:30: Tjek ind

15:30 - 16:30: Velkommen & Connection over the og snack

17:00 - 18:00: Soulates undervisning

18:00 - 19:00: Vi spiser aftensmad 

19:00 - 20:00: Soulates undervisning

20:30 -          : Elverbad, bobler & aftenhygge


DAG 2

08:30 - 09:30: Morgen Soulates & Greenie

09:30 - 11:00: Vi spiser morgenmad, du integrerer og tjekker ud

11:00 - 12.00: Afrunding, dit næste step og på gensyn

PRAKTISK OG SÅDAN SIKRER DU DIN PLADS


Dit deltagergebyr dækker eget værelse, fuld forplejning, Elverbad med bobler samt min undervisning, mentoring og energetiske sparring under vores ophold. 

Prisen inkluderer ikke drikkevarer ud over the og vand og ej heller din transport til og fra Villa Fjordhøj, som du selv står for. 

Du kan tjekke ind på Villa Fjordhøj fra kl. 15.00, og du bedes tjekke ud igen senest kl. 12.00 næste dag.

EVELY JOELLE


Mit navn er Evely, jeg er født den 4. august 1972, er mor til Paula og Lukas og lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper.

Jeg har gået vejen ud af stress, smerter, støj i mine relationer og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls Design, og jeg brænder for at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.  

Jeg bruger numerologien og Human Design til at afkode dit Design, og kroppen til at aktivere din Sjæls Magi, så du kan skabe dét liv, du er designet til.