– Tjek ud af din hverdag og ind med din krop & Sjæl

Jeg har siden 2015 holdt retreats på magiske Villa Fjordhøj, som indeholder alt dét, jeg selv elsker allermest, og som samtidig giver dig som deltager dyb og varig transformation indefra og ud.

I 2020 udvidede jeg med Fly Aways til min elskede Soul city Barcelona på mit nye favorit hotel Seventy Barcelona med Spa afdeling og roof top med pool og udsigt over byen. 

Uanset om du er til det ene eller andet eller begge dele, så kan du være forsikret for, at omgivelserne, forplejningen og den vibe, jeg møder dig i og faciliterer for gruppen, er højt vibrerende, kærlig og opløftende. 


Reterats på magiske Fjordhøj

Jeg afholder løbende eksklusive retreats for 3-4 deltagere eller bare dig og mig 1:1, og du er altid velkommen til at kontakte mig med ønskede datoer.

Mit næste retreat for 3 kvindelige Souloreneurs er 16-17/5, og du er hjertelig velkommen.

Eksklusiv Fly Away I Barcelona

Tjek ind med din Sjæls Magi og bliv inspireret til dit next level i dét liv, du er designet til, mens du chillaxer på luksus hotel med højt til loftet i lækre Barcelona og mig som din personlige Soul guide.

Kontakt mig for mere info, hvis det kalder på dig.

"Evely har en helt særlig evne til at mærke ind i andre mennesker og lynskarpt fange essensen af hvad jeg bøvler med og hvorfor - uanset hvad jeg selv gik og troede, jeg dealede med.
Hun rammer mit hjerte og min sårbarhed uden filter.
Hun er ærlig og giver budskabet “straight up” – det er så fedt.
Evely har virkelig fået min øjne op for mig, min krop og hvor vigtig den er, og hvor vigtig jeg er i denne verden.
Hun har gjort det lysende klart for mig, at min Sjæl er min vejviser og min krop er min måde at afkode den på. Jeg har vidst det selv hele tiden, men har ikke lyttet efter og handlet på det – det gør jeg nu"
_

ØKONOMISK MENTOR, MARIA MALLING