– Tjek ud af din hverdag og ind med din krop & Sjæl

Jeg har siden 2015 holdt retreats på magiske Villa Fjordhøj, som indeholder alt dét, jeg selv elsker allermest, og som samtidig giver dig som deltager dyb og varig transformation indefra og ud.

Fra 2020 udvider jeg med Fly Aways i min elskede Soul city Barcelona. 

Uanset om du er til det ene eller andet eller begge dele, så kan du være forsikret for, at omgivelserne, forplejningen og den vibe, jeg møder dig i og faciliterer for gruppen, er højt vibrerende, kærlig og opløftende. 


Reterats på magiske Fjordhøj

Jeg afholder løbende eksklusive retreats for 3-4 deltagere henover sommeren herunder Corona for dig, der sukker efter dybere connection med din krop & Sjæl.

Kontakt mig for mere info eller hold øje med siden her.

Eksklusiv Fly Away I Barcelona

Tjek ind med din magnetiske essens og skru op for dit forretnings flow, mens du chillaxer på luksus hotel med højt til loftet i lækre Barcelona.

Kontakt mig for mere info eller hold øje med siden her.

Hvis du er klar til at gå all in på at ændre dit liv til det bedre og virkelig få et løft i forhold til personlig udvikling på Sjæls plan, så skal du helt klart med på Master Your Magic Forløbet.

Jeg føler mig mere hjemme i mig selv end nogensinde før, og det ses også i min forretning, fordi jeg lever mere og mere efter mit Sjæls Design og endelig tør være mig selv.

Evely har den skønneste energi, og hun er drønskarp til at mærke ind lige hvor jeg er og give mig netop dét kærlige puf, jeg har brug for.

Det bedste er, at det altid er de små justeringer, der gør den store forskel og ikke de store komplicerede skridt, jeg selv tror jeg skal tage.

Jeg knuselsker vores mentoring gruppe og ugentlige online møder. Det er mit faste anker imellem mine sessioner med Evely."
_

TERAPEUT VANESSA KEEP, WWW.KEEPTERAPI.DK