MASTER YOUR MAGIC FORLØBET
(MYMF)

Et Sjæls fremkaldende mentoring forløb for kvindelige Soulpreneurs, der er klar til at udleve deres Sjæls MagiSmukke Sjæl!


Prøv lige at trække vejret igennem dén version af dig, der får alle cellerne i din KROP til at danse af glæde og din SJÆL til at synge af begejstring....

Dén fuldkommen unikke, krøllede, finurlige, spraglede og MAGISKE version af dig, som du er designet til at være....

Dén version af dig, som udlever din Sjæls Magi på dén måde som kun DU kan, fordi du er dig, og som din Soul Tribe elsker dig for....

Og som din Sjæl sukker allermest efter at folde sig ud i og bidrage fra på alle flader af dit liv, så du kan tiltrække det retur, som du er designet til.

Dét er præcis dén version af dig, vi fremkalder på Master Your Magic Forløbet!

- NU med
lethed og nydelse og uden kamp, knokleri, evindelige hovedbrud og tonsevis af energi spilde på alt dét, der ikke nærer dig på Sjæls niveau.

KALDER DIN SJÆL PÅ DIG?


Master Your Magic forløbet er for dig, der står på en skillevej i dit liv og mærker, at det er tid til at sætte dig selv og din Magi i spil på en ny og dybere måde - på Sjæls niveau!


MYMF ER FOR DIG, DER:

 • Sukker efter at udleve dét bidrag, du er designet til, fordi du er DIG og ikke i kraft af en bestemt uddannelse, certificering eller titel.
 • Har en bred palette af livserfaring, dyb transformation og sikkert også et par uddannelser og en del kurser i bagagen
 • Føler du kender dig selv til hudløshed, men har endnu ikke knækket koden til at skabe de resultater i PRAKSIS, som du sukker efter
 • Er committed til at gå dén vej, du er designet til for at sætte dig selv fri og lyse vejen for dem, der har brug for netop DIN lyskegle.
 • Føler dig kaldet, fordi vi er på samme frekvens og jeg har gået vejen - ikke for at få en hurtig opskrift, genvej eller en one size fits all standard løsning
 • Er klar til at få sat din helt særlige Magi i spil med din Sjæl som vejviser og din krop som kanal
 • Kan mærke et boblende Soul GO på at blive en del af et eksklusivt Community for kvindelige Soulpreneurs med mig, Evely som din mentor

MYMF er især for dig, der vil være med som frontløber i det nye paradigme, hvor vi skifter frygt, kamp, knokleri, mangel, begrænsende standarder og Ego strategier ud med en ny kollektiv consensus om at vores højeste bidrag er at udleve dén version af os, vi er designet til at være - og lyse vejen for at andre kan gøre det samme....

PRAKTISK & SÅDAN JOINER DU MYMF


Jeg dedikerer mig 100 procent som din mentor med afsæt i dit Sjæls Design, og du committer dig i din Sjæls fremkaldelse for 3 måneder ad gangen med en månedlig ratebetaling, som matcher dit individuelle behov for mentoring.

DIT MYMF INKLUDERER:

 • Et lukket, kærligt, høj frekvent Community på Facebook
 • Ugentlige online møder med afsæt i en kollektiv energi update fra mig, som jeg guider dig til at trække ned i kroppen og integrere på et fysisk plan via Soulates
 • Online mentoring fra mig, Evely, i vores Community , med afsæt i dit unikke Sjæls Design
 • 1. parket til dén healing, der ligger i mit energi felt og mit commitment til min egen kontinuerlige Sjæls fremkaldelses rejse
 • BONUS: 15 % eller mere på normalprisen på mine retreats, online forløb, events + tilkøb af Sessioner.

DERUDOVER KAN DU TILVÆLGE FØLGENDE:

 • Månedlige eller ugentlige 1:1Sessioner af 60 min. med mig, Evely, hvor vi dykker dybere og dybere ned i dit Sjæls Design
 • Daglig 1:1 Soul Support fra mig i hverdage via Voice tjenesten Voxer

MYMF medlemskab

Dette medlemskab giver dig adgang til vores Community med ugtl. møder og online Soul support

MYMF + 1 mdl. session

Dette medlemskab giver dig adgang til vores Community + 1 Soul Design Session om måneden

MYMF + 2 mdl. sessions

Dette medlemskab giver dig adgang til vores Community + 2 Soul Design Sessioner om måneden

MYMF + ugtl. sessions

Dette medlemskab giver dig adgang til vores Community + 1 ugentlig Soul Design Session i 12 uger.

MYMF'erne anbefaler....


Er du klar til at gå all in på at ændre dit liv til det bedre og virkelig få et løft i forhold til personlig udvikling på Sjæls plan, så skal du helt klart med på Master Your Magic Forløbet.

Jeg føler mig mere hjemme i mig selv end nogensinde før, og det ses også i min forretning, fordi jeg lever mere og mere efter mit Sjæls Design og endelig tør være mig selv.

Evely har den skønneste energi, og hun er drønskarp til at mærke ind lige hvor jeg er og give mig netop dét kærlige puf, jeg har brug for.

Det bedste er, at det altid er de små justeringer, der gør den store forskel og ikke de store komplicerede skridt, jeg selv tror jeg skal tage.

Jeg knuselsker vores mentoring gruppe og ugentlige online møder. Det er mit faste anker imellem mine sessioner med Evely.

Vanessa Keep, www.keepterapi.dk

Jeg følte mig kaldet ind i din energi, da jeg mødte dig på Fb i et opslag og det blev til et halvt års følgeskab, hvor jeg landede ind i min egen krøllethed, fordi du viste mig vejen🙏

Udover at vise mig det mest fantastiske spejlbillede, så vil jeg også sige dig TAK for at kaste lys på nogle af mine blindspots, som jeg ikke selv ville have spottet.

Tak for din støtte og opmuntring til igen og igen at minde om min krops fantastiske evne til at få min Sjæl i tale 🙏

Jeg tager en fantastisk gave med mig og kan kun give dig og MYMF de varmeste anbefalinger ♥️

De kærligste hilsner
Vibeke

Vibeke Sandbæk, www.klinikvibe.dk

Ønsker du at blive opgraderet til næste niveau, så kan jeg anbefale at blive en del af MYMF.

Dog skal du huske at spænde sikkerhedsselen, for det går stærkt på den gode måde....

Evely er eminent til at omsætte hendes egne erfaringer og alt det jeg mærker fra det kollektive og i mig selv til noget, jeg kan bruge i praksis i min hverdag og videre udvikling.

Det lyder så såre simpelt og det er det også.... hvis du har Evely ved din side.

Evely har en god indføling og hendes energi er meget smittende.

Jeg har fået belyst så mange blindspot og healet så mange blokeringer undervejs, at jeg føler mig 10 kilo lettere.

Marie Aagren

SKAL VI TAGE EN SNAK?Hvis MYMF kalder på dig, så er det helt sikkert et match!

Jeg vil dog gerne sikre mig, at MYMF giver dig præcis dét din Sjæl sukker efter, og derfor vil jeg rigtig gerne tage en snak med dig, inden du booker din plads.


Jeg kan næsten ikke vente med at byde dig velkommen på MYMF!

Love & Light,
Evely
xxxxx

EVELY JOELLE


Mit navn er Evely, jeg er født den 4. august 1972, er mor til Paula og Lukas og lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper.

Jeg har gået vejen ud af stress, smerter, støj i mine relationer og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls Design, og jeg brænder for at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.  

Jeg bruger numerologien og Human Design til at afkode dit Design, og kroppen til at aktivere din Sjæls Magi, så du kan skabe dét liv, du er designet til.