MASTER YOUR MAGIC FORLØBET
(MYMF)

Et ongoing Sjæls fremkaldende mentoring forløb for dig, der er klar til at få sat din Sjæls Magi i spil, så du kan udleve dét bidrag, du er designet til


MYMF 3 STARTER 1/4 OG TILMELDINGEN ÅBNER 10/3

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Smukke Sjæl, prøv lige at trække vejret igennem dén version af dig, du elsker allermest.....

Dén version af dig, der får din Sjæl til at synge og alle dine celler i kroppen til at danse....

Dén version af dig, som giver dig følelsen af at kunne gå på vandet, ændre verden og udføre dén magi, du MÆRKER helt inderst inde, at du besidder....

Dén fuldkommen unikke, komplette og magiske version af dig, du er designet til at være.

Dén version af dig, du længes efter at være HELE tiden.

Dét er præcis dén version af dig, vi fremkalder på Master Your Magic Forløbet, så du kan begynde at udleve dét bidrag, du er designet til.

FØLER DU DIG KALDET?


Master Your Magic forløbet er for dig, der står på en skillevej i din karriere/forretning og dit liv generelt og mærker, at det er tid til at sætte dig selv i spil på en ny og dybere måde - på Sjæls niveau!


MYMF ER FOR DIG, DER:

 • Sukker efter at udleve et dybere lag af dig og dét bidrag, du er designet til, fordi du er DIG og ikke i kraft af en bestemt uddannelse, certificering eller titel.
 • Har en bred palette af livserfaring, dyb transformation og sikkert også et par uddannelser og en del kurser i bagagen
 • Ved det hele med dit hoved, men som ikke helt har knækket koden til at udleve dét du ved (og især ikke ved, hvorfor du ved) i PRAKSIS
 • Er committed til at gå dén vej, du er designet til for at kunne oplyse den for dem, der har brug for netop DIN lyskegle.
 • Har fundet vej hertil, fordi vi er på samme frekvens og jeg har gået vejen.... ikke for at få en hurtig opskrift, et kvik fix, eller en hurtig genvej.....
 • Er klar til at investere i fremkaldelsen af din Sjæls Magi frem for (endnu) en uddannelse, et kursus eller business forløb i at hjælpe andre på en bestemt måde, som du alligevel ikke er designet til....
 • Vil æææælske at folde dig ud i din egen mest magiske version på en let, sjov og Sjæls nærende måde og herigennem (og i nævnte rækkefølge) SLIPPE dét, der holder dig tilbage i at udleve dit Sjæls bidrag

MYMF er især for dig, der vil være med som frontløber i det nye paradigme, hvor vi skifter frygt, kamp, knokleri, begrænsende standarder og evindelige hovedbrud ud med en kollektiv concensus om, at vi som frie Sjæle er skabt til at udleve vores højeste version og lyse vejen for at andre gør det samme på deres måde....

PRAKTISK & SÅDAN BLIVER DU EN DEL AF MYMF 3


Master Your Magic Forløbet (MYMF) fungerer som et månedligt medlemsskab, som fornyes automatisk 3 måneder ad gangen, som følger årets kvartaler, så længe du føler for at være med.

MYMF 3 starter 1/4, og tilmeldingen åbner 10/3 med et begrænset antal pladser for nye deltagere.

Dit månedlige medlemskab inkluderer:

 • 1 månedlig Soul Design Session med mig, hvor vi dykker ned i din Sjæls Magi og folder dit næste lag ud i det tempo, du er klar til
 • Et lukket, fortroligt no filter fællesskab på Facebook, hvor du kan sparre med de andre MYMF'er og få online Soul Support fra mig med afsæt i dit unikke Sjæls Design
 • 1. parket til dén healing, der ligger i mit energi felt og mit commitment til min egen kontinuerlige Sjæls fremkaldelsesrejse
 • Ugentlige online Magic møder, hvor jeg bidrager med et inspirations oplæg ud fra hvad der rør sig i gruppen eller det kollektive felt, og du som deltager kan få sparring efter behov.

 • BONUS: 15 % eller mere på normalprisen på mine retreats, online forløb, events + tilkøb af Soul Design Sessioner.

VANESSA & MARIE ANBEFALER...


Vanessa Keep

"Hvis du er klar til at gå all in på at ændre dit liv til det bedre og virkelig få et løft i forhold til personlig udvikling på Sjæls plan, så skal du helt klart med på Master Your Magic Forløbet.

Jeg føler mig mere hjemme i mig selv end nogensinde før, og det ses også i min forretning, fordi jeg lever mere og mere efter mit Sjæls Design og endelig tør være mig selv.

Evely har den skønneste energi, og hun er drønskarp til at mærke ind lige hvor jeg er og give mig netop dét kærlige puf, jeg har brug for.

Det bedste er, at det altid er de små justeringer, der gør den store forskel og ikke de store komplicerede skridt, jeg selv tror jeg skal tage.

Jeg knuselsker vores mentoring gruppe og ugentlige online møder. Det er mit faste anker imellem mine sessioner med Evely. "

Vanessa fra Keep Terapi, www.keepterapi.dk


Marie Aagren

"Hvis du ønsker at blive opgraderet til næste niveau, så kan jeg anbefale at blive en del af MYMF.

Dog skal du huske at spænde sikkerhedsselen, for det går stærkt på den gode måde....

Evely er eminent til at omsætte hendes egne erfaringer og alt det jeg mærker fra det kollektive og i mig selv til noget, jeg kan bruge i praksis i min hverdag og videre udvikling.

Det lyder så såre simpelt og det er det også.... hvis du har Evely ved din side.

Evely har en god indføling og hendes energi er meget smittende.

Jeg har fået belyst så mange blindspot og healet så mange blokeringer undervejs, at jeg føler mig 10 kilo lettere.

Marie Aagren

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER ER DU I TVIVL?Hvis du føler dig kaldet men gerne lige vil bekræftes i dit Soul Go ved at mærke min energi eller få svar på evt. spørgsmål om din tilmelding, er du hjertelig velkommen til at booke en afklarende snak med mig.


Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med at fremkalde din Sjæls Magi.

Evely
Sjæls Vejleder & Body Master

EVELY JOELLE


Mit navn er Evely, jeg er født den 4. august 1972, er mor til Paula og Lukas og lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper.

Jeg har gået vejen ud af stress, smerter, støj i mine relationer og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls Design, og jeg brænder for at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.  

Jeg bruger numerologien og Human Design til at afkode dit Sjæls Design og kroppen som kanal til at guide dig til at få kontakt til og udleve din Sjæls Magi.