Er det tid til at få fremkaldt din Sjæls Magi, så du kan skabe det flow i dit liv, dine relationer og din business, som du er designet til?

Så vil jeg elske at sætte kærligt spot på dit unikke Sjæls Design og folde dig ud i din mest magiske og magnetiske version, uanset hvor du er i din process, eller om du er mest til 1:1, online forløb eller at få mig som din mentor.

Du kan booke min hjælp direkte her på siden, eller du kan booke en afklarende snak med mig først, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvor du skal starte.


DEN KRØLLEDE KROPOLOG

Nej, jeg skifter ikke dit navn eller behandler din krop....

Jeg afkoder dit unikke Sjæls Design via din fødselsdato og bruger din krop som kanal til at guide dig til at få kontakt til din Sjæl og sætte dig fri af dine blokeringer på at udleve dén version af dig, du er designet til.

I praksis! Ikke i teorien eller efter en one size fit them all metode eller overnight opskrift, men ud fra dét, din Sjæl sukker allermest efter.

Hvis du er klar til at gå all in på at ændre dit liv til det bedre og virkelig få et løft i forhold til personlig udvikling på Sjæls plan, så skal du helt klart med på Master Your Magic Forløbet.

Jeg føler mig mere hjemme i mig selv end nogensinde før, og det ses også i min forretning, fordi jeg lever mere og mere efter mit Sjæls Design og endelig tør være mig selv.

Evely har den skønneste energi, og hun er drønskarp til at mærke ind lige hvor jeg er og give mig netop dét kærlige puf, jeg har brug for.

Det bedste er, at det altid er de små justeringer, der gør den store forskel og ikke de store komplicerede skridt, jeg selv tror jeg skal tage.

Jeg knuselsker vores mentoring gruppe og ugentlige online møder. Det er mit faste anker imellem mine sessioner med Evely."
_

TERAPEUT VANESSA KEEP, WWW.KEEPTERAPI.DK