EVENT OVERSIGT

Jeg elsker at facilitere transformation i en lukket energetisk container på en no filter frekvens i tråd med min egen proces og dét jeg downloader fra det kollektive felt.

Som noget nyt i 2021 kan du holde dig orienteret om mine kommende online events her på siden i 3 måneder ad gangen, som følger årets kvartaler.


UDSOLGT:
CLAIM YOUR VOICE ANNO 2021

Mit nye online træningsforløb starter 1/2.

Det er 21 dages praktisk træning i tiltrække din Soul Crowd fra din Sjæls stemme i den Ny Tid, vi befinder os i, hvor din frekvens og dit WHY er så meget vigtigere end HVAD du gør og HVORDAN du gør det.

NYMÅNE HEALINGER

Jeg elsker Nymåne og dens oplagte mulighed for at connecte indad og sætte intentionen for næste step på vores individuelle og kollektive Sjæls rejser.

Mine Nymåne healinger er for dig, der vil være klogere på det kollektive energifelt og hvordan du får det optimale ud af den kommende Nymåne cyklus.


NYMÅNE HEALING 13/1

NYMÅNE HEALING 11/2

NYMÅNE HEALING 13/3

"Evely har en helt særlig evne til at mærke ind i andre mennesker og lynskarpt fange essensen af hvad jeg bøvler med og hvorfor - uanset hvad jeg selv gik og troede, jeg dealede med.
Hun rammer mit hjerte og min sårbarhed uden filter.
Hun er ærlig og giver budskabet “straight up” – det er så fedt.
Evely har virkelig fået min øjne op for mig, min krop og hvor vigtig den er, og hvor vigtig jeg er i denne verden.
Hun har gjort det lysende klart for mig, at min Sjæl er min vejviser og min krop er min måde at afkode den på. Jeg har vidst det selv hele tiden, men har ikke lyttet efter og handlet på det – det gør jeg nu"
_

ØKONOMISK MENTOR, MARIA MALLING