CLAIM YOUR VOICE ANNO 2021

Et 21 dages praktisk online trænings forløb i at tiltrække din Soul Tribe fra din Sjæls stemme i den Ny TidHi Smukke, det er tid!

Tid til at skrue op for din Sjæls Magnetisme.

Tid til at møde op i verden og udtrykke din Sjæls stemme.

Tid til at tiltrække din Soul Tribe, så du kan gøre dén forskel, du er designet til.

Ikke på dén der tillærte, korrekte, planlagte, fortænkte, polerede, strategiske måde for at at opnå et bestemt resultat på en bestemt måde med nogle bestemte ord eller handlinger....

Men på dén måde, hvor dem, du er designet til at gøre en forskel for, tuner ind på DIN frekvens og dine budskaber, fordi de MÆRKER dig og energien bag.

Det er tid til, at du sætter ord og handling på din Sjæls stemme, så du kan tiltrække dét fra din omverden, som din Sjæl sukker efter - og ikke hvad dit Ego tror du gerne vil manifestere.

Ord og handlinger som sætter turbo på din Sjæls Magnetisme og skaber indre og ydre flow på alle planer af dit liv.


Dét er præcis dét vi skal træne i PRAKSIS med din Sjæl som vejviser på mit 21 dages online forløb 'Claim Your Voice Anno 2021'.

MÆRKER DU OGSÅ DET ER TID?


Claim Your Voice Anno 2021 er en unik mulighed for at få dybere kontakt til din Sjæl og praktisk træning og 'hands on' mentoring af mig med afsæt i dit Sjæls Design i at få sat dig selv mere i spil på alle planer af dit liv og især i din business eller business vision.


CLAIM YOUR VOICE ER FOR DIG, DER:

  • Længes efter at udtrykke din Sjæls stemme og få sat HELE dig i spil, så du kan udleve dit unikke bidrag
  • Har brug for et kærligt løft til at mærke dig selv på et dybere plan for at få kontakt til din Sjæls stemme
  • Har mod på at få kastet lys på dine blindspots og deale med dine Ego blokeringer på at sætte ord og handling på din Sjæls stemme
  • Kunne tænke dig at træne din 'Claim Your Voice muskel' sammen med mig og et begrænset antal andre kvindelige soulpreneurs i et trygt og kærligt no filter forum
  • Vil have adgang til min personlige mentoring med afsæt i dit unikke Soul Design i 21 dage

PRAKTISK & SÅDAN CLAIMER DU DIN VOICE


Claim Your Voice Anno 2021 er et online forløb, som foregår i en lukket Facebook gruppe fra 1/2 til 21/2 2021.

Der er begrænset antal pladser på forløbet, fordi jeg tuner ind på alle deltageres Sjæls Design via deres fødselsdato, som du opgiver til mig ved tilmelding.

Forløbet er online og foregår i en lukket Facebook gruppe kun for deltagerne på forløbet.

Selve undervisningen består af kanaliseret undervisning og guidede Soulates øvelser, som hjælper dig med at få din Sjæl i tale og integrere dine nye indsigter til kropslig visdom, som du let kan udleve i praksis.

Al undervisning foregår på de nedenfor angivne tidspunkter, men du kan deltage live eller på replay og få samme sparring fra mig, præcis som det bedst passer dig.


SOM DELTAGER PÅ FORLØBET FÅR DU:

  • Adgang til et fortroligt no filter fællesskab på Facebook med al undervisning + min personlige mentoring ud fra dit Sjæls Design i 21 dage
  • 10 dages live undervisning af kl. 13.00 til 14.00 fra den 1. til 9. febar med afsæt i de 9 numerologiske grundenergier, og hvordan du kan trække på dem i dit personlige Sjæls udtryk
  • 1 x opsamling med case undervisning kl. 14.00 til 15.00 søndag 14/2
  • 1 x afsluttende Q & A fra kl. 14.00 til 15.00 søndag 21/2

HAR DU SPØRGSMÅL?


Hvis du føler dig kaldet men gerne lige vil bekræftes i dit Soul Go ved at mærke min energi eller få svar på evt. spørgsmål om din tilmelding, er du hjertelig velkommen til at pippe mig en PM.


Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang 1/2.

Evely
Sjæls Vejleder & Body Master

EVELY JOELLE


Mit navn er Evely, jeg er født den 4. august 1972, er mor til Paula og Lukas og lykkeligt gift med min ungdoms helt Jesper.

Jeg er uddannet Pilates Instruktør, Kraniosakral Terapeut, Body Master, Numerolog & Numerologisk Essensvejleder.

Mest af alt er jeg bare mig i al min krøllethed, hurtige energi og en medfødt craving efter at udleve dét bidrag, jeg er designet til.

Jeg har gået vejen ud af stress, smerter, støj i mine relationer og mange andre symptomer på at leve i strid med mit Sjæls Design, og jeg brænder for at lyse vejen for, at du kan gøre det samme.